O czym chcesz poczytać na blogach?

Walker texas ranger

monikamosor | e-blogi.pl

- Disney Mania 7
Filmografia
Rok Tytuł Rola Adnotacje
2002–2005 Barney & Friends Gianna rola okresowa
2003 Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd dziewczyna z parku wodnego epizod
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie -
2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia główna rola
Nie ma to jak hotel Gwen 1 odcinek
2007 What\'s Stevie Thinking? Stevie Sanchez główna rola
Arwin! Alexa Pilot
.

Selena Gomez

. Następnie zagrała epizodyczne role w obrazie Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd oraz w filmie telewizyjnym Walker, Texas Ranger: Trial by Fire.

Na początku 2007 roku Selena została wytypowana.

Selena Gomez xdd



Filmografia
Rok Tytuł Rola Adnotacje
2002–2005 Barney & Friends Gianna rola okresowa
2003 Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd dziewczyna z parku wodnego epizod
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie -
2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia główna rola
Nie ma to jak hotel Gwen 1 odcinek
2007 What's Stevie Thinking? Stevie Sanchez główna rola
Arwin! Alexa.

selenagomezselenagomez blog

Odjazd dziewczyna z parku wodnego epizod 2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie 2006 Brain.