O czym chcesz poczytać na blogach?

Twelve south

Celuloid

Artysty są najpopularniejszym bożonarodzeniowym motywem pocztówkowym, więc hollywoodzcy producenci wywęszyli w tym sukces. Ja tylko czekam na pierwsze informacje o fabule... 

17:21, babosz , Co w Hollywood piszczy
Link Dodaj komentarz »
Zakazane słowo w "South Park"

Jeden z odcinków "South Park"

Willis w "Ocean's Thirteen", a Mac w "Fourteen"

Bruce Willis pojawi się w "Ocean's Thirteen", ale jeszcze nie wiadomo czy zagra siebie (jak w "Ocean's Twelve"), czy może wcieli się w zupełnie nową postać.

Ciekawszą informację podał jednak Bernie Mac: "There's gonna be an 'Ocean's.

Wszystko o gwiazdach!!!!!!

Filmografia
• Ocean's Thirteen (2007)
• Charlotte's Web (2006)
• The Ant Bully (2006)
• Ocean's Twelve (2004)
• Closer (2004)
• Mona Lisa Smile (2003)
• Niebezpieczny umysł (Confessions of a Dangerous Mind) (2002)
•.(1995) .... Grace Santiago
My Family (1995) .... Maria Sanchez, in the '20s
"Hotel Malibu" (1994) TV Series .... Melinda Lopez
"South Central" (1994) TV Series .... Lucille
"Second Chances" (1993) TV Series .... Melinda Lopez (1993-1994)
Nurses on the Line: The.
W 2004 roku została nominowana do "Juno Award" (Kanada) w kategorii najlepsza płyta zagraniczna za album "Methamorphosis".
Na soundtrack do filmu "A Cinderella Story" nagrała razem ze swoją siostrą, Haylie piosenkę "Our Lips Are Sealed", która jest.

Aktorzy

Rozpoznawczym.

Filmografia

  • The Fog (2005) jako Elizabeth Williams
  • Lost (2004) (serial TV) jako Shannon Rutherford (2004-2005)
  • Creature Unknown (2004) jako Amanda
  • Twelve Mile Road (2003) (TV) jako Dulcie Landis
  • Murder in Greenwich (2002) (TV) jako Martha Moxley
  • Septuplets (2002) (serial TV) jako Hope Wilde
  • Shop Club.

Lakers. Jest członkiem organizacji Ambasadorów Szkół (Student Ambassador with People to People Student Ambassadors), dzięki czemu był w Wlk. Brytanii, gdzie reprezentował USA.

Filmografia

  • Knights of the South Bronx (2005) (TV) – Jimmy
  • Lost (2004) Serial – Walter 'Walt' Lloyd (2004-2005)
  • You Got Served (2004) – Lil Saint
  • Antwone Fisher (2002) –.

Życie na fali - bloog.pl

Scenie Nowojorskiego Teatru gdzie otrzymała główną rolę w przedstawieniu Tony’ego Kushner’a „Slavs”. Następnie grała w takich przedtawieniach jak "Where the Truth Lies”, "One Flea Spare" i "Twelve Dreams". Poza tym wzięła udział w “Shakespeare Festiwal”, który odbył się w Nowym Jorku. Jej telewizyjny debiut miał miejsce w 1996 roku w serialu “All my Children” gdzie wcieliła się w rolę Lilly. W.Baletowej Patricii. Dorastała w Dana Point w stanie California, tam w wieku czterech lat pobierała lekcje tańca w studiu swojej matki. Gdy była nastolatką grała w wielu przedstawieniach i musicalach w międzyczasie uczęszczała na warsztaty w South Coast Repertory(SCR) i letni obóz w Idyllwilde School of Music and the Arts(ISOMATA). Miała również ukończony wieloletni kurs emisji głosu. W wieku osiemnastu lat za zgodą rodziców przeprowdziła się do Los Angeles, aby rozpocząć.