O czym chcesz poczytać na blogach?

Tintin

Συνεργασία Αριστερών Μηχανικών για το ΤΕΕ

Forum για να με ενημερώσει για τους κανόνες του forum και αν πρέπει να γραφτώ με τα πραγματικά στοιχεία μου.

  • Ν.Καλλιπολιτης Says:

    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κυρίου tintin(όνομα δεν διατίθεται??) να ενδιαφερθεί για το σχόλιό μου, μονο που δεν απαντά στην απλή μου ερώτηση, και η πραγματικότητα μπορεί και να είναι απλή ενίοτε.Ανεργία και υποαπασχόληση=οικονομική αδυναμία, άρα…
    Οσο για την προσπάθεια που λές ότι γίνεται, δεν έχω πληροφορηθεί κάτι..και ,τέλος υποθέτω ότι δεν είμαι ο μόνος με παρόμοια προβλήματα.

  • Blog monika0220

    hej. co tam u was moi drodzy blogowicze. dzisiaj jak obiecała troche danych o... moze o van

    vanessa anne hudgens
    data urodzenia 14 grudnia 1988
    ma siostre młodsza stelle
    ma takie oto przezwiska: v, baby v, van, ness, nes,neska

    teraz jej filmografia:
    2002 Still Standing Tiffany Odcinek: "Still Rocking"
    Robbery Homicide Division Nicole (10 lat) Odcinek: "Had"
    2003 Thirteen Noel
    The Brothers Garcia Lindsey Odcinek: "New Tunes"
    2004 Thunderbirds Tintin
    2005 Quintuplets Carmen Odcinek: "Coconut Kapow"
    2006 High School Musical Gabriella Montez Disney Channel Original Movie
    Drake & Josh Becca Odcinek: "Little Sibling"
    The Suite Life of Zack and Cody Corrie Odcinki: "Kept Man", "Neither a Borrower Nor a Speller Bee", "Not So Suite 16", "Forever Plaid" i " Aptitude"
    2007 High School Musical 2 Gabriella Montez Disney Channel Original Movie
    2008 High School Musical 3.

    ... - Onet.pl Blog

    Vanessa Hudgens
       
    Vanessa Anne Hudgens (ur. 14 grudnia 1988 w Salinas) - amerykańska aktorka, piosenkarka i modelka. Jej rodzice to Greg Hudgens i Gina Guanco. Ma młodszą siostrę Stellę Hudgens, która także jest aktorką. Jej przydomki to Nessa, V, Van, Baby V.

    Jej debiutem aktorskim była rola Noel w filmie Thirteen. Ważną rolą była też Tintin w Thunderbirds, lecz prawdziwą sławę przyniosła jej rola w filmie High School Musical. Pojawiła się w dwóch serialach: Drake and Josh oraz Nie ma to jak hotel.

    Debiutancki album Vanessy Hudgens – V, został wydany we wrześniu 2006 przez Hollywood Records, Disney’owskie studio nagrań. Wideoklip z jej pierwszego singla, Come Back To Me, debiutował wraz ze światową premierą filmu Dziewczyny Cheetah 2 w sierpniu. Oficjalny wideoklip z jej drugiego singla, Say OK, został zaprezentowany podczas premiery filmu Wskakuj! Obecnie trwają przygotowania do następnego albumu - Get In On, który zostanie.

    Tylko prawda o Zacu Efronie i jego otoczeniu :*

    Oraz Stella Bella. Jej rodzicami są Greg Hudgens i Gina Guanco. W żyłach Stelli płynie krew filipińska i południowoamerykańska - ze strony matki i ze strony ojca - irlandzka i rdzennych Amerykanów. Stella od najmłodszych lat grała w filmach. Świat poznał ją bardziej dzięki jej siostrze niż jej samej. Już teraz jako dwunastolatka zyskała niemałą sławę.

    Filmy w jakich zagrała:

    According to Jim (2004)
    The memory Thief (2007)
    Deeply Irresponsible (2007)

    Oraz info o filmach w jakich grała Vanessa oprócz High Scool Musical.

    Thirteen - jako Noel
    Thunderbirds -jako Tintin
     W planach film   "Will" -jako Sam

    Seriale:

    pojawiła się w dwóch serialach "Drake and Josh" i "Suite life of Zac and Cody" - czyli u nas "Nie ma to jak hotel"

    Vanessa z tatą. Greg Hudgens



    Oraz z mamą. Gina Hudgens



    To wszystko buuuuzi :* :D

    15:50, alice_love
    Link Dodaj komentarz »
    czwartek, 21 lutego 2008

    Vanessa Hudgens | Menu - Onet.pl Blog

    Singlem z płyty jest Sneakernight. Vanessa nagrała także inne utwory, takie jak: Still There For Me z Corbinem Bleu na jego albumie Another Side, Colors Of The Wind dla DisneyMania5 oraz prawdopodobnie zaśpiewa w kolejnej edycji DisneyManii. 2 lipca w celu promowanie płyty Vanessa Hudgens pojawiła się w programie Good Morning America, gdzie rozmawiała z Robin Roberts, prezenterką tego programu.
    ---
    Filmografia

    Jej debiutem aktorskim była rola Noel w filmie Trzynastka. Ważną rolą była też Tintin w Thunderbirds, lecz prawdziwą sławę przyniosła jej rola Gabrielli Montez w filmie High School Musical. Status "gwiazdy" na dobre upieczętowało zagranie w kontynuacji High School Musical - High School Musical 2. Pojawiła się w serialu: Drake and Josh . Obecnie przygotowuje następny film produkowany przez Rock Mafia Studio pt. Rock On (2009), w którym wcieli się w postać 15-letniej Sam, oraz przygotowuje się do ponownego wcielenia w rolę Gabrielli Montez w trzeciej już części High School Musical - High School Musical: Senior Year (High School Musical 3: Ostatnia klasa). Obsada filmu.

    **Miley Cyrus** - bloog.pl



    W konku na www.hannah-montana16.bloog.pl  muszę napisać notkę o Vanessie Hudgens. No i piszę...

    Vanessa Hudgens (ur. 14 grudnia 1988 w Salinas) to amerykańska aktorka, piosenkarka, modelka i tancerka.

    Film 

    Jej debiutem aktorskim była rola Noel w filmie Trzynastka. Kolejny raz przed kamerami wystąpiła w filmie Thunderbirds jako Tintin. Prawdziwą sławę przyniosła jej jednak rola Gabrielli Montez w trzech disneyowskich produkcjach: High School Musical,High School Musical 2 oraz High School Musical 3: Ostatnia klasa. Pojawiła się również w serialu: Drake and Josh . Obecnie pracuje nad produkowanym przez Rock Mafia Studio filmem pt. Bandslam (2009), w którym wcieli się w postać 15-letniej Sam.


    Muzyka 

    Debiutancki album Vanessy Hudgens – V,.