O czym chcesz poczytać na blogach?

Tajemnice smallville

Alexz Johnson&Instant Star - bloog.pl

Napisałam, jako folkowa, lub akustyczna, ale granie prostej muzyki byłoby dla mnie taką samą zabawą.

Jeśli kiedykolwiek byś dostała szansę znowu zagrać rolę Annie Thelen w So Weird, wzięłabyś ją?

To było kiedyś, teraz jest teraźniejszość. Lol

Pojawiłaś się w późnym odcinku Smallville. Co sądzisz o roli Irmy?

Myślę, że jest komiksową bohaterką. Suber bohaterka! Myślę, że w każdym z nas jest jakaś cząstka superbohatera. Było zabawnie uczestniczyć w Smallville.

Znamy twoje muzyczne inspiracje. Jakie są inspiracje filmowe, jako że grasz także bardzo dużo?

W 'Dark Oracle'

Laura Vandervoot


Laura Vandervoort (urodzona 22 września 1984 w Toronto) - kanadyjska aktorka. Najbardziej znana z seriali Czy boisz się ciemności? jako Ashley Fox oraz Gwiazda od zaraz, gdzie gra Sendie Harrison. Od 2007 roku występuje w amerykańskim serialu Tajemnice Smallville. Wciela się tam w rolę kuzynki Clarka Kenta - Kary. Laura jest wspaniała i utalentowaną dziewczyną, tak mówią koledzy z serialu IS.

Tyler Kyte


Jonathan Tyler "Ty" Kyte (urodzony 24 lipca 1984 roku w Lindsay, w Ontario, prowincji Kanady) - kanadyjski aktor.

fani high school musical - Onet.pl Blog

Little Theatre. Lucas kontynuował grę w teatrze regularniej uczestniczył w jeszcze 8 spektaklach przed ukończeniem liceum. Był działaczem młodej grupy teatralnej Y.E.S. przez 5 lat. W tym czasie, również uczęszczał na zajęcia z uczenia teatralnego tańca, gry i improwizacji aktorskiej. W 2001 roku zagrał w serialu „Tajemnice Smallville” jako Młody Lex Luthor, w 2004 roku w „Halloweentown High” jako Ethan Dalloway. Najbardziej zapamiętany jest jednak jako odtwórca roli Ryana Evansa z „High School Musical”, którą grał w roku 2006 i kontynuuje ją w 2007 w „High School Musical 2” i w „High School.

Także w filmie "Alice Upside Down" u boku Alyson Stoner, gdzie gra brata głównej bohaterki i występuje w zespole o wdzięcznej nazwie "Naked Nomads". Na potrzeby filmu nagrał dwie piosenki: "Jenny Got A Fever" i "Gotta Rock".

  • 2008: The Adventures of Food Boy jako Ezra
  • 2008: Obywatel Milk jako Danny Nicoletta
  • 2008: College Road Trip jako Scooter
  • 2008: High School Musical 3: Ostatnia klasa jako Ryan Evans
  • 2007: High School Musical 2 jako Ryan Evans
  • 2007: Alice Upside Down jako Lester McKinley
  • 2006: High School Musical jako Ryan Evans
  • 2004: Halloweentown High jako Ethan Dalloway
  • 2001: Tajemnice Smallville jako Młody Lex Luthor
vanessa.

Mój blog

Parą:)Całymi dniami czytałam książki- i muszę podkreślić,że gorąco polecam "Zwyczajne życie"Chmielewskiej jak i "Dawkę geniuszu" Alana Glynna.Pisałam moje wypociny siedząc o północy na ganku i obserwując świetliki. Pomagałam cioci w gotowaniu obiadu,wyrywałam buraki,fasole,bób & spólkę,oglądałam "Jezioro marzeń" i "Tajemnice Smallville"-jednym słowem relaksik:)Oczywiście brakowało mi normalnego wc(bo miałam śmierdzący wychodek na polu,do którego się bałam wychodzić po północy:D)i wanny albo prysznica(kąpałam się co 2 dni w miednicy:D)no i bratniej duszy,ale muszę powiedzieć,że oderwałam się nieco od codziennej krakowskiej rutyny i doceniłam uroki.

ashley tisdale - bloog.pl

Roku 2006 i kontynuuje ją w 2007 w "High School Musical 2".
Filmografia

* 2008: High School Musical 3: Senior Year jako Ryan Evans
* 2007: High School Musical 2 jako Ryan Evans
* 2006: High School Musical jako Ryan Evans
* 2004: Halloweentown High jako Ethan Dalloway
* 2001: Tajemnice Smallville jako Młody Lex


Podziel się:
Trackback: http://bloog.pl/id,3570117,trackback

komentarze (2) | dodaj komentarz

Uwaga!

Huddy

For Selesta
Photos from Google

wiem... wiem...

czwartek, 29.lipica.2010, 12:30
wiem... wiem... nie piszę bloga o serialu Tajemnice Smallville, ale ost. bardzo często właśnie to oglądam. powtórki na TVN'ie i nie tylko. to taka moja ost. obsesja filmowa.
teraz powinnam wspomnieć o sobie: nadal mam wakacje. dzisiaj znwou wyjeżdżam (na wieś), więc kolejny raz nie zdążę powiadomić was o kolejnej nowej notce. na pewno wpadnę kiedy wrócę. dostałam się.