O czym chcesz poczytać na blogach?

Salt and pepper

Wokowe opowieści


5. 花椒面 1 克 – Szechuan pepper powder -pieprz syczuański w proszku 1 gram
6. 辣椒面 5 克 – Hot red pepper flakes. 酱油 2 克 – Soy sauce – sos sojowy 2 gramy
10. 精盐 2 克 – Table salt – sól kuchenna 2 gramy
.

      Karola 10 Marzec, 2012 at 17:02
      Odpowiedz

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

  • Tagi

    麻婆豆腐 wok chinese cuisine cooking mapo tofu

Domek z piernika

Of one orange, soy sauce and ginger along with some water to keep the dish from burning.  Stew for around 15 minutes with a lid on. Next taste the juices in the pan, add seasonings if necessary and lemon juice or else the stew will be bland.  Add the pumpkin and a pinch of thyme. Stew the dish covered for another 15 minutes. Check the meat and the pumpkin for doneness. The pumpkin should.

  • 4 drumsticks skin removed
  • 6-8 sage leaves
  • fresh ginger (3cm piece, finely grated)
  • 5 tbsp dark soy sauce
  • pinch of thyme
  • a squeeze of lemon
  • pepper
  • salt
  • juice of one orange

 

Heat olive oil in a pan, add sage leaves and fry until crisp. Take out the leaves and discard. Add chicken.

Paryż i ja... - Onet.pl Blog

Przygotowujac przegrzebki trzeba się trzymaćtylko jednej zasady: smażyć je bardzo krótko, a pozostaną soczyste ipełne smaku. Zbyt długo trzymane na ogniu kurczą się, tracą wodę iupodabniają w konsystencji do gumki myszki.



Fresh scallops are grilled and served
with a creamy white wine, shallot and butter sauce.
    24 sea scallops
  • 1 tablespoon olive oil
  • salt and freshly ground black pepper to taste

Preheat oven grill.
  •   Brushscallops with olive oil and sprinkle with salt and pepper. Place underpreheated grill for 2 minutes on each side, until scallops are opaque,with a bit of brown around the edges. Place a spoonful of sauce on eachplate, and top with 4.

  • KEMIZO

    płytka Kemizo Dark                 płytka Salt and Pepper