O czym chcesz poczytać na blogach?

Opinion on

Linki - Onet.pl Blog

Oceny blogów.
Opinion on the blog
 Ocen-bloga
Inne.
 Sonda
 Subskrypcja
 Deviantart
Gospoda pod Złamanym Piórem
Bo życie niejedno ma imie
Hogwart rpg
Lumiere
Sawaii
Yoshi

Copyright 1996-2012 Grupa Onet.pl SA (system)
Astral(treść i ilustracje);
 

...::: My OpInIoN aBoUt yOuR bLoG :::... - Onet.pl Blog

W tym tłumie! Masz też dość duży albumik. Muszę przynać, że jesteś bogata w prezenty! Widzę też, że jesteś stałym gościem. Fajnie, że kartę wkleiłaś w tak widocznym miejscu. Wszystko jest tak posegregowane, że nie mam się do czego przyczepić!

10/10

 

6) Podsumowanie:

 

Bardzo miło mi się oceniało tego bloga. Jest on naprawdę świetny, bardzo zadbany i estetyczny. Widać, że o niego dbasz. Szkoda tylko, że blog jest zawieszony :(. Według mnie powinnaś być przykładem dla innych blogów, które piszą dla ,,komci" i avków. Życzę powodzenia w dalszym blogowaniu!

 

 

4+15+12+4+10=45 pkt/50 pkt

 

Prawie 6, jednakmuszę postawić 5 (+)

.
Regulamin
Regulamin ( radzimy go przeczytać nim zgłosisz bloga do oceny ! )

1. Prosimy się zgłaszać wyłącznie w komentarzach.

2. Przed zgłoszeniem się do oceny należy umieścić nasz adres w linkach pod nazwą " My opinion " .

3. Oceniamy blogi, które mają co najmniej 2 notki.

4. Nie oceniamy blogów porzuconych lub nie aktualizowanych przez trzy ostatnie miesiące.

5. Mamy prawo odmówić oceny bloga z podaniem przyczyny , o czym poinformujemy w komentarzu.

6. Bloga do oceny może zgłosić tylko autor.

7. Ocenę , za umówiony znak, oznaczający.

my-oni-i-ja blog

Golabki
Foss (21-03-2006 22:17)
co drugi dzien
Agus (21-03-2006 22:17)
trudny wybór
Agus (21-03-2006 22:17)
moze czasem zje dwa razy pod rząd
Agus (21-03-2006 22:17)
tak z zaskoczenia
Foss (21-03-2006 22:18)
:lol2:

---

Foss (21-03-2006 22:20)
moze on czasem te pyzy rozmraza a czasem nie? tez dla urozmaicenia?
Agus (21-03-2006 22:20)
buahahah!

---

Agus (21-03-2006 22:25)
HAHAHAHAHAHAHA
Agus (21-03-2006 22:25)
kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Agus (21-03-2006 22:25)
"hmmmm... a co dzis mamy na obiad?"
Foss (21-03-2006 22:26) "JEBIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!", "LEŻEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE", "BUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!" oraz ":lol2:" i ":hahaha:" ;)
Pozdrawiamy niedożywionych polskich studentów!


skomentuj (1)




2006-03-27 17:44:20 >> a pani po FCE?

Agus 17:40:18
imho?
Agus 17:40:24
in my horrible opinion?
Mrufek 17:40:35
humble yba...
Agus 17:40:43
...
Agus 17:40:58
jestem genialna.


In My Humble Opinion - moim skromnym zdaniem
Horrible - przeraźliwy


skomentuj (3)

ewak blog

Inside me am desperate for a normal cuddle of someone who cares of me. Who believe in me and who will never let me down. Am living here, but part of me will always be in Poland, I will always have my heart there. It's difficult to wake up every morning in the empty house, it's difficult sometimes to speak english (when most of times a wee mistake change everything.) You are the only person who can say "i know her" , You know everything about my Moms sickess, You know most of thing about me, You know what situation made me to come over here. Just b'coz one mistake that i made during summer time, you decided to get a break. Well, i lost count how many times we were braking up, and then callin eachother.You keep saing me that am a special girl, and will make someone happy in the future, you keep saing me all of this nice things about my character, but...anytime you walk out the door, i feel like screaming inside me. You know, that the only person i'd like to be with is You. I take all of this weird opinion about me from Your Step-Mom but all of this word are mark down in my heart.
I thought that You love me and want to be with me...I thought that our love will be forever..still remember the msg that You send me when You were in Turkey "xxx You always" .So why You kept listening to someones opinion? They don't know me, they can just observe what am doing, but.