O czym chcesz poczytać na blogach?

Naleśniki ze szpinakiem

Ewolucja w kuchni

Domowa piekarnia | drinki | makarony | mięso | przekąski | ryby/owoce morza | sałatki | tarty | wypieki | zupy | śniadania
RSS
sobota, 15 października 2011
zapiekane naleśniki ze szpinakiem

Posiekane zioła, solimy i pieprzymy. Na rozgrzaną patelnię wlewamy masę jajeczną, smażymy pod przykryciem kilka minut na wolnym ogniu. Kiedy wierzch omletu się zetnie, kładziemy na niego pomidora, posypujemy serem, składamy na pół i podgrzewamy jeszcze chwilę na patelni. Po przełożeniu na talerz dekorujemy.

BLOG trochę inaczej

Miało się odbyć w maju, bo przypominam - maj niebawem się skończy, a tu co? NIC!

P., a Ty przestań łazić do kina i na stadion tylko siadaj i tu ze mną D. namawiaj, bo ja wiem, że Ty masz decydujące zdanie w kwestii przyjazdu D. - ona Ciebie taaak lubi :))) Mnie w tym temacie olewa szanowna D. dokumentnie.
M. utuczona niemiłosiernie :)
inaczej 2002-05-19 00:29:27
skomentuj (11)


inicjacja szpinakowa
Taaak wczoraj smażyłem naleśniki ze szpinakiem. Moi zaproszeni znajomi zajadali się twierdząc, że ciut za mało słone (żadna nowość - ja mało solę), ale wyśmienite (kolega PS zjadł pięć i.

Desery-przepisy - bloog.pl

Smaczne i zdrowe naleśniki ze szpinakiem bardzo łatwo się przygotowuje. Wystarczy usmażyć cienkie placki,.
  • | Kuchnia
  • | Przepisy
  • | Przysmaki

Naleśniki ze szpinakiem

piątek, 14 maja 2010 11:26

zabaaa.blog

Z uśmiechem na twarzy przymierzać nowe bikini:)
Dzisiejszy dzień był bardzo udany ( jak to pierwszego dnia stosowania diety ), na obiad miałam naleśniki ze szpinakiem:)
Uwielbiam to danie, bardzo syte a przy tym zdrowe:) Kolacja - jajko na twardo:) Mam nadzieję, że jutro będzie równie udany dzień:)

hotelowo blog

hotelowo 2009-08-27 20:30:27
skomentuj (3)


Hotel Gdynia, Gdynia

jak nosi taką nazwę to niby wizytówka miasta, ale nie. z zewnątrz dramatyczny, betonowy, brzydki.
środek przyjemny, pokoje świadectwem świetności dawnej epoki (duże, jasne, z miłymi łazienkami i wielkimi.Orbisu). cały z innej epoki.

jedzenie smaczne (wybór z karty), porcje małe, obsługa miła.

w pamięci mi zostanie deser: zielone naleśniki ze szpinakiem(gorące) z musem z czerwonej słodkiej papryki (zamrożonej) na słodko. dziwne i smaczne.
no i centralna lokalizacja - tuż przy morzu, porcie.