O czym chcesz poczytać na blogach?

Guerrero

Wyprawa do Peru - Onet.pl Blog

Peruana de Futbol miała też  inne sukcesy. Cztery razy reprezentacja Peru gościła na najlepszym turnieju na Świecie, a w 1970 roku odpadła dopiero w ćwierćfinale 4:2 z Brazylią, późniejszym mistrzem. Najlepszym napastnikiem owych czasów był TeofiloCubillas dzięki bramkom którego jedyny raz Peruwiańczycy zdobyli Copa Ameryka w 1975 roku.

Dziś po dawnej piłkarskiej świetności pozostały tylko wspomnienia i to kolejna rzecz która- ktoś złośliwy mógłby powiedzieć- łączy Polaków i Peruwiańczyków. Obecne piłkarskie gwiazdy to Claudio Pizzaro z Werderu Brema,  Jefferson Farfan z Schalke 04 i Paolo Guerrero z Hamburger SV. Jest nadzieja na „lepsze piłkarskie jutro” w futbolu peruwiańskim, gdyż nowe pokolenie piłkarzy pod wodzą urugwajskiego szkoleniowca Sergio Marcariana zdobyło III miejsce w Copa America 2011.

  

Obecni kibice w Peru dzielą się na tych którzy kibicują dwóm drużynom i są to albo Alianza Lima, albo Club Universitario de Deportes Lima. To zabawne, ale praktycznie nie ma kibiców innych drużyn..:) Kiedy podczas jakiegoś spotkania z przyjaciółmi zapytany o opinię jaki jest najlepszy peruwiański klub i komu kibicuję.

{*}~La mujer en el espejo~{*} - Onet.pl Blog


29 lutego 2008
Przemiana Juliany w Maritzę

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Kinga
komentarz

14 lutego 2008
Filmografia El Gata
  • 2007: La Marca del Deseo jako Luis Eduardo
  • 2005: Aquí no hay quien viva jako Juan Alfonso
  • 2005: ¿Dónde estás, corazón?
  • 2005: Reinas
  • 2004: Kobieta w lustrze (Mujer en el espejo, La) jako Marcos Mutti
  • 2003: Gorzka zemsta (Pasión de gavilanes) jako Óscar Reyes Guerrero
  • 2002: Gata salvaje" (2002) TV Series (as Juan Alfonso Baptista).... Bruno Villalta

:::::..... Visca El Barca ! .....:::::

Jeśli nie wygra z Chelsea... to może mieć spore kłopoty w utrzymaniu się na drugim miejscu. Gdy Barca przegrałaby z Chelsea, to Werder ma 99% szans na zajęcie 2 miejsca w grupie. 

SKŁAD BARCELONY NA DZISIEJSZY MECZ :
Valdes, Jorquera, Oleguer, Belletti, Puyol, Marquez, Thuram, Sylvinho, Edmilson, Motta, Xavi, Deco, Iniesta, Giuly, Saviola, Ezquerro, Ronaldinho oraz Gudjohnsen. 

SKŁAD RECREATIVO NA DZISIEJSZY MECZ:
Laquait, José Ramón, Edu Moya, César Arzo, Mario, Merino, Cazorla, Calle, Jesús Vázquez, Rosu, Iago Bouzón, Sinama Pongolle, Viqueira, Barber, Javi Guerrero, Poli, Aitor, Dani Bautista. 

Mecz będzie trudny dla Barcelony. Ale nie ma się co zamartwiać, bo Recreativo to nie Real Madryt albo Chelsea :D


Komentarzy: 0 Wreszcie zwycięstwo :D 2006/10/26 25 października Barcelona rywalizowała z Badaloną w ramach 1/16 Pucharu Hiszpanii. Bohaterem spotkania okazał się Ice Man - czyli Eidur Gudjohnsen. Po nieudanych meczach przeciwko.

Twoje źródło informacji o bohaterce i nie tylko książek L.M.Montgomery! - Onet.pl Blog

  

Bruce McCulloch-urodził się 12 maja 1961 roku w Edmonton,Alberta w Kanadzie.Jego żoną jest

Tracy Ryan (od 2003 roku) oraz roczną córeczkę.W Ani wcielił się w postać Freda Wrighta,męża Diany Barry.Aktor zagrał tylko w II części w III gra już Greg Spottispood.

 

Jego ostatnie filmy to:

2005: Comedy Gold-jako on sam.

2002: Kasa albo życie-jako Fidio (prawnik)

2001:Further Tale of the City-jako ojciec Sean 'Peddy'

oraz II część Ani.

  

Dave Foley-urodził sie 1 kwietnia 1962 roku.Prawdziwe nazwisko: David Scott Foley stan cywilny: dwukrotnie żonaty : 1/Tabatha Southey (31.12.1991-1997, rozwód), synowie: Edmund (ur. 1991) i Basil (ur. 1995); 2/Crissy Guerrero (od 01.08.2002), córka Alina Chiara (ur. 16.04.2003) .W Ani wcielił się w postać.