O czym chcesz poczytać na blogach?

Przejdź do wyników poniżej

Freaky

[ksywa} blog

Let me lick you up and down Til' you say stop Let me play with your body baby Make you real hot Let me do all the things you want me to do Cuz tonight baby I wanna get freaky with you Baby don't you understand I wanna be your nasty man I wanna make your body scream then you will know just what I mean (then you know what I mean) 24 carat gold Don't want the night to grow cold I wanna lick you up and down And then I wanna lay you down C'mon sexy Let me lick you up and down (lick you up and down) Til' you say stop (Everytime I think about You'r Love I want to lick You down) Let me play with your body baby Make you real hot (And when You get so freaky girl You know I want to love you now) Let me do all the things you want me to do Cuz tonight baby I wanna get freaky with you I love the taste of whipped cream (Hey) Spread it on top of me You know I can't resist you girl I'll fly you all around the world (all around the world) I wanna see your body drip (oh baby) C'mon let me take a sip Take off what you cherish most Cuz when I like to brag or boast Let me lick you up and down Til' you say stop (Everytime I think about You're Love I want to lick You down) Let me play with your body baby Make you real hot (And when You get so freaky girl You know I want I want to love you now) Let me.

Be perfect...


Inna chciała by mieć lepszą figurę,
A jeszcze inna znaleźć miłość jej życia.
Jeden pan chciał by zdać do następnej klasy,
Inny pan mieć udane życie seksualne,
Jeszcze inny nie chciał by już być zwodzony.

A czego chcę Ja?
Dostać się na wymarzone studia, zdać CAE, wyemigrować i dostać tę odrobinkę szczęścia od życia.

I am on the mission.

skomentuj (0)

23:46:10 2007-06-16

Fragmenty: Justin Timberlake Love Stoned
She's freaky and she knows it
She's freaky and I like it

She grabs the yellow bottle
She likes the way it hits her lips
She gets to the bottom
It sends her on a trip

She looks like a model
Except she's got a little more ass
Don't even bother
Unless you've got that thing she likes

Those flashing lights come from everywhere
The way they hit her I just stop and stare
She's got me love stoned
Man I swear she's bad and she knows
I think that she knows

She's freaky and she knows it
She's freaky, but I like it

Blog Freaky

1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Księga gości
 
O mnie

Lindsay Lohan+gwiazdy

(Raw) (2005)

Single
2004: "Rumors"
2005: "Over"
2005: "First"
2005: "Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father)"
2005: "I Live for the Day"
2007: "Kiss Me Before I Leave?"


Teledyski
"Drama Queen (That Girl)"
"Rumors"
"Over"
"First"
"Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father)", który to sama wyreżyserowała

Płyty
2003: Freaky Friday
2003: Princess Diaries 2: Royal Engagement
2004: Confessions of a Teenage Drama Queen
2004: That's So Raven
2005: Herbie: Fully Loaded
2006: A Prairie Home Companion


Filmografia
2008: The Best Time of Our Lives, jako Caitlin Thomas
2008: The Loss of a Teardrop Diamond, jako Fisher Willow
2007: Wiem kto mnie zabił, jako Aubrey Fleming / Dakota Moss
2007: Rozdział 27, jako Jude
2007: Twarda sztuka, jako Rachel
2007: Speechless, jako Sara
2006: Bobby, jako Diane Huber
2006: A Prairie Home Companion, jako Lola.

Blog dominika9916

Wierzcie bliźniaczkom (Parent Trap, The) jako Hallie Parker/Annie James
1996-1997:Another World jako Ali Fowler #3
Gościnnie
2005:Zoey 101 jako Uczennica na wymianie
2004:The Mysti Show jako ona sama
1998:Różowe lata siedemdziesiąte (That '70s Show) jako Daniell
1997:Bobby kontra wapniaki (King of the Hill) jako Jenny Medina (głos)
Nagrody i nominacje
2005: Wredne dziewczyny (Mean Girls) – (nominacja) MTV Movie Award najlepsza rola kobieca
2005: Wredne dziewczyny – (nominacja) MTV Movie Award nagroda dla zespołu aktorskiego
2004: Zakręcony piątek (Freaky Friday) – (nominacja) Saturn najbardziej obiecująca aktorka
2004: Zakręcony piątek (Freaky Friday) – MTV Movie Award najlepsza rola kobieca
2004: Zakręcony piątek (Freaky Friday) – (nominacja) Nagroda Młodych najlepsza aktorka
2004: Wredne dziewczyny (Mean Girls) – Nagroda Młodych najlepsza aktorka komediowa
1999: Nie wierzcie bliźniaczkom (The Parent Trap) – Nagroda Młodych najlepsza aktorka

Komentarzy: 1

† Black Angel †

Innych fajnych kapelach:(



Green Day został nominowany do Nickolodeon
Kids Choice Awards. Jako Best Musical Group i Best Song (Wake Me Up When
September Ends). The Kids Choice Awards odbędą się 1 Kwietnia.
Jeśli macie jakieś prośby do fotek to walcie.Poszukam i umieszcze foty wszych ulubieńców.



komentarze [57]

† Foty..... † czwartek, 2 marca 2006 16:59:01

Billie Joe wydał swój solowy utwór.

Piosenka nosi tytuł "Mechanical Man" i znalazła się na ścieżce dźwiękowej animowanego filmu "Live Freaky Die Freaky". Twórcą obrazu jest muzyk Rancid, Tim Armstrong. Kawałek został zamieszczony do ściągnięcia na stronach fanów Green Day.

Billy nie ograniczył się tylko do napisania i zaśpiewania piosenki do "Live Freaky Die Freaky". Muzyk podkłada głos pod postać Charlesa Mansona (!!!!). Swoje trzy grosze do filmu dołożyli też pozostali muzycy Green Day - Mike Dirnt (!!!!) i Tre Cool (!!!!), jak również Travis Barker, Davey Havok oraz Benji i Joel Maddenowie z Good Charlotte.


Glen Matlock nie zgadza się z opinią swojego kolegi Johna Lydona, który publicznie zakwestionował punkowy.

Freaky like me

...: Blog Miscast :...


Na koniec trochę wyników z Quizilla;p;p


You are wolverine.Tough.rugged.you can be a little
to tough at times though.


What X-Men Character R U?
brought to you by Quizilla



Die is a sweetie! You take good care of him!


Which Dir en Grey member would be your ideal boyfriend?
brought to you by Quizilla
Die


Make friends with Diru
brought to you by Quizilla



Your King is Die! Heh, what a sweetheart. You like
the funny king type, I know I would. Go you!


Who's your J-rock King?
brought to you by Quizilla



You are Kasumi!

Trapped in a sewer trying to find a way out! It'd
be a lot easier if those freaky bald naked
people would stop getting in my way....


What Dir en grey PV Are You?
brought to you by Quizilla

...green...

Co mi serwuje życie...
my life doesn't make sense at all...I'm falling into pieces...and there is no way out...

And you can't see
That's it's like a disease
Killing me now, it's so hard to breathe

Thinking about new regrets
Trying to be someone you'd like to be

When I look into your eyes.
Czytać lektury potrzebne do matury ustnej...jednak chyba ten pomysł okazuje się zły...gdyż fromtheinside w trakcie czytania rzewnie płacze i wygląda jeszcze gorzej...masakra(ksiąką mechaniczną let's say:])...a zaczęło się tak niewinnie...
W końcu pokonana przez natłok myśli...oddałam się moim myślom...i tak łza za łzą spadała po mym.
Będę wnikać w szczegóły...)
Nigdy Walentynek nie spędziłam tak jak wymaga to święto...i te nadchodzące też nie będą wyjątkiem...mam nadzieję, że ludzie z telewizji pomyślą o tych samotnych i puszczą jakieś ciekawe filmy (czyt. wyciskacze łez)...ehhh...What a freaky world...really pathetic...

ps:odnośnie rocznicy...kto ze mna to obleje??:D
skomentuj (7)

Freaky friday

Oczy: Wrota Duszy

> BlOg O lIndSay:)

TaK tEmaT sAmeJ nOtkI mOwi zA siEbie:)
razEm z OlyEńKĄ MojĄ koFFaniUtEńkA prOWaDZimY bLOgAskA o LindSay LOhaN. JA jĄ zNAłam z FilmU pt" The PArEntS trAp" aLE byŁa w TEdy mAła, a PotEm ogLądnęŁAm "freaky Friday" i stWierdziŁam ze skĄdS znAm TE twarZ:) wIEnc PrzypOmnIałaM soBIe Że oGlądaŁam WłaSNie Z nIĄ tEN FilmIk:) nO a POtem OglADnełA 'Mean gIrls". No i StraSZniutEńkO mI Się TEn fILmiK spoDoBał WieC sobiE zAłoZyłAm vblogASka... OTo jEgo AdreSIk.

My Angel's Blog

Wiem kto to był, naprawde:P). Ja z Natalką poszłyśmy spać o 6, a wstałyśmy o 9( spałuśmy aż całe 3 godz:P) Niewiem jak tam chłopcy, chociaż szkoda, bo pewnie zaraz sie położyli lulu=]A my oglądałyśmy jeszcze dwa filmy:"Hot chick(nuuuuda) i "Freaky Friday(zaje....fajny filmik:P) więc się nie nudziłyśmy. Dobrz, ale niestety musze juz kończyć, bo trzeba posprzątać. Jak starzy wrócą, a będzie coś nie tak z domem, to koniec imprez w moim wykonaniu!!!(nieeeee... to nie prawda.... koniec imprez u.

copyright by iceis.pl