O czym chcesz poczytać na blogach?

Danny phantom

Thunder-Road.PL

Repertuarze pojawiło sie kilka “nowych” kompozycji, które miejmy nadzieje na dobre zagoszczą w kolejnych występach Boss’a. Najlepszą wiadomością dla sympatyków brzmienia amerykańskiej gwiazdy jest bliski powrót do zespołu klawiszowca Danny’ego Federici, który zmaga się z chorobą nowotworową. Popularny “Phantom” ma zagrać z The E Street Band po kilku występach Sprinsgteena w USA.

 

28. Luty 2008 – Hartford, CT – Civic Center

Setlista:
So Young And In Love

'Nice guys finish last. Buy who said anything for being nice?' - Onet.pl Blog

 V for Vendetta
Lord of the Rings
 Matrix
 Phantom of the Opera
 Brokeback Mountain
 Carioke

Copyright 1996-2012 Grupa Onet.pl SA (system)
Antique(contents and illustration);
 

Taylor Lautner

Filmografia
  • 2004: On, ona i dzieciaki jako Tyrone
  • 2005: Fałszywa dwunastka II jako Elliott Murtaugh
  • 2005: Danny Phantom jako głos Youngblooda
  • 2005: Kaczor Dodgers jako głos Reggie Wasserstein
  • 2005: Rekin i Lava: Przygoda w 3D jako Rekin
  • 2006: Miłość z o.o. jako Oliver
  • 2008: Zmierzch.

Taylor Lautner - bloog.pl

Imie i nazwisko: Taylor Daniel Lautner
  • 2005: Danny Phantom jako głos Youngblooda
  • 2005: